kozmetik

warning: Creating default object from empty value in /home/lezzet/domains/lezzetvadisi.com/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Lavanta Yağı ve Faydaları


BİLGİ:

Ballıbabagiller familyasından yurdumuzda bolca yetişen bir bitkidir. Yağı genelde kozmetik amaçlı olup, esans ve banyo yağı olarak da kullanıldığı gibi cilde sürüldüğünde ateş düşürür.

FAYDALARI:

>İdrar arttırıcıdır.
>Romatizma ve kas ağrılarını dindirir.
>Baş ağrısı ve strese iyi gelir.
>Yağlı ciltler için tavsiye edilir.
>Akneleri temizler.
>Ateşi düşürür.
>Kozmetikte esans olarak kullanılır.

Anket

Sitemizle nasil tanistiniz?:

Son yorumlar

İçeriği paylaş