Romatizmal

Zambak Yağı Ve Faydaları

İÇİNDEKİLER : Yüksek mineral içerik metabolik aktiviteyi ve kan dolaşımını uyarır, besinlerin hücreler tarafından emilimini hızlandırır, toksik ve artık maddelerin atılmasında yardımcı rol oynar

FAYDALARI: Diş eti iltihaplarını ve diş ağrılarını giderir.Vücut ağrılarını dindirir.Romatizmal ağrılarda faydalıdır. Selülitlerin giderilmesinde yardımcı olur.

KULLANIM ŞEKLİ : Günde 1 defa bir çay bardağı suya veya şekere 2-3 damla damlatılarak alınır.

Romatizmal ağrılarda masaj yağı olarak kullanılır.

Kimyon Yağı Ve Faydaları

HAZIRLANIŞ BİÇİMİ : Maydanozgiller familyasından bir bitkidir. Romalılar döneminden beri baharat olarak kullanıldığı gibi şifalı bir drog olarak da kullanılabilmektedir.

İÇİNDEKİLER : Tanen,reçine,sabit yağ ve cuminal içerir.

FAYDALARI : Varis,kemik ve adale ağrılarında etkilidir.Romatizmal rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.Mide ağrılarını ve sinirsel yorgunluğu giderir.Gaz söktürücü,anne sütünü arttırıcı ve regl düzenleyicidir.Astım hastalarında,sinüzitte ve bronşitte kullanılır.

Gliserin Yağı Ve Faydaları

FAYDALARI : Romatizmal ağrılarda iyi bir ağrı kesici olarak kullanılan gliserin yağının kullanım alanları şunlar.Romatizma ağrılara, cildi beslemeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. Ayaktaki, ciltteki ve eldeki çatlakları giderme özelliğine sahip olduğundan dolayı kullanılması tavsiye edilir. Cildi besleyici özelliği vardır. El ve vücutta kullanılır.

KULLANIM ŞEKLİ : Haricen masaj şeklinde uygulanır.